Siste skoleuke nå

Hei hå :)

Øhm, siden sist så kan jeg vel ikke si mer enn at livet går sin vante gang? Det som nå er hverdagen for meg er sikkert ikke så vanlig hjemme, men jeg er blitt så vant til det at jeg ikke helt ser hva som er uvanlig med det hele. Jeg hadde min siste fulle uke på skolen sist uke og det er jo trist! Denne uken nå så kommer vi til å ha finals og alt sånt. Litt stress, men prøver å ikke tenke for mye på det :)

På fredag tok jeg min bibelvers prøve (som jeg laget på norsk igjen :)) og det gikk faktisk veldig bra å pugge 25 bibelvers ordrett. Mye lettere enn man skulle tro. Sist prøve var det 28 vers og mye mer slit for de fløyt ikke, men nå går det jo bra :)

I går så lagde jeg og Sue et pinnsvin (piggsvin?) ut av vannmelon, det var ganske kult :P  Kan også informere om at 1. juni er det national donut day, for de som er interesserte i det (jeg går nok under den kategorien ;p)

Åja, på torsdag var det jo 17. mai! Det var en dag jeg veldig gjerne kunne hatt tilbrakt hjemme,  men jeg informerte flere på skolen om at i dag (altså torsdag) var det Norges bursdag :) Jeg hadde planlagt å male flagget i ansiktet mitt, veive med flagg i gangen og rope hurra, meeeen det gikk ikke som planlagt: jeg hadde ikke ansiktsmaling (og var lite villig til å bruke penger på det, ehe..), hadde ikke flagg og jeg endte opp med å ta halve skoledagen fri for å se på state tennis. Det var ei jente som jeg så der som hadde noen syke server, hun gjorde noe karate/kung fu greier og man kunne ikke la være å le og bli fasinert over hva i all verdens tid hun gjorde! 

Jeg så forresten the green mile i går, hvis noen skulle lure. Vet ikke hva mer jeg skal si?

Anne og jeg planlegger en tur til Kansas City Missouri til fredag for å se på en Titanic utstillingsgreie. Etter at hun så Titanic for første gang for en måned siden har hun blitt....i mangel på bedre ord får jeg vel si satt på kroken. Visste du at det visstnok kostet mer å lage filmen enn båten da de lagde den?Siden jeg ikke har tatt noen bilder siden sist så slenger jeg på et bilde fra vår siste tennis match 10. mai..

Ha en fabelaktig uke! Jeg må prøve å finne motivasjonen til å lese til finals (jeg hadde den motivasjonen på lørdag i rundt 4 timer, men den er nå brukt opp) Om en måned er jeg tilbake igjen i Norge, vet ikke helt hva jeg føler om det, så får vel bare nyte ting mens jeg er her?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nathalie i USA (natusa)

Nathalie i USA (natusa)

17, Larvik

Jeg heter Nathalie og skal gå 2. klasse i USA, nærmere bestemt Lincoln, Nebraska. Jeg reiser med YFU :)

Kategorier

Arkiv

hits