Baseball

Så på onsdag så dro Sue, Dave, Sara, Mike, Taylor (venn av Mike) og jeg til Kansas City i Missouri for å se på en baseballkamp. Kansas City Royals mot Boston Red Sox, som er familiens lag som ligger nær deres hjerter (med en hund som heter Fenway park, rommet mitt malt etter Fenway park og masse sånt!). Jeg var ikke super gira, men tenkte at jaja det blir gøy å ha gjort :)

Etter å ha kjørt i rundt tre timer så kom vi fram og var klare. Fikk til og med låne t-skjorte og caps av de:


Woho, ikke noe som cookies og is med masse sjokolade og karamel saus. #Amerikanske matvaner

 

Vi så på kampen som ikke varte i mer enn 3 timer og jeg følte jeg forsto mye mer av hva som skjedde med regler og alt sånt :)

Men Red Sox tapte og Dave (vertsfar) sa i bilen på vei tilbake at de måtte ta meg rett til flyplassen og sende meg hjem, for helt siden jeg kom i august har Red Sox gjort det dårlig. Så jeg har fått skylda for det. Men jeg er her enda så det er vel et godt tegn :)
Vi kom hjem 1.40 om natta og så var det min siste tenniskamp dagen etter. Eller samme dag blir det vel. Uansett, vi skulle spille et klasse A lag. Vi er klasse C, noe som betyr at de egentlig er bedre. Det var veldig fint vær, nesten litt for fint, i hvert fall veldig varmt! Jeg spilte en singles kamp mot ei jente og vi holdt på i en time. De to første kampene så blandet hun stadig vekk poengsummene våre (til hennes fordel) og det er begrenset hvor mange ganger man kan si at jeg tror ikke det når man ikke har noen som kan støtte det man sier. Så det var mindre gøy...Uansett, jeg er fornøyd med hvordan jeg spilte men tapte til slutt 5-7. Jaja..

I dag var det morsdag i USA (håper ikke det var det i Norge også? Hvis det var det så gratulerer med morsdagen mamma! :)) som er en stor greie her. Kan vel egentlig si mye annet også (som at det var Survivor finale her i dag, spennende spennende!) Men tenker jeg snart skal legge meg og gjøre meg klar til den siste fulle skoleuken her. Får skrive mer enn annen dag. Men ha en bra uke :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nathalie i USA (natusa)

Nathalie i USA (natusa)

17, Larvik

Jeg heter Nathalie og skal gå 2. klasse i USA, nærmere bestemt Lincoln, Nebraska. Jeg reiser med YFU :)

Kategorier

Arkiv

hits