Litt av hvert :)

Hei hå :) Lenge siden sist nå.

Det har vært innloggingsproblemer med blogg pga. noe hacking eller noe (så jeg har en unnskyldning :p)

Uansett. For en og en halv uke siden, en lørdagsmorgen, så sto jeg opp og Sue skulle lage lefser, så vi kunne gjøre det og si at jeg hadde lagd hjemmelaga lefser i USA (av alle steder). Så jeg fikk både rulle ut og steke det og sånn. Det var noen som havna på gulvet, noen som ble brent, og noen som revna. Men alt i alt var det veldig suksessfullt :) Jeg fortalte og lagde noen lefser til familien "min" vei, med smør, sukker og kanel og de syntes vel det var greit :)

Ellers så var jeg og spiste middag med ei eldre dame som har vært på ungdomsgruppene. Hun hadde invitert meg, men jeg var litt nervøs. Men det gikk veldig bra og var veldig fint å få prate med henne. Det er så koselig når folk bryr seg om deg, oppriktig, de mener det! Hun gav meg også en studie Bibel på engelsk med navnet mitt på, så kult!

Åja, jeg glemte hva en stoooor del av helga mi bestod av. På lørdag var det cinco de mayo, en dag som kommer fra en kamp i Mexico der de vant over franskmenn. Men de feirer den egentlig mer i statene her enn hva de gjør i Mexico. (Ikke det av vi feiret den så mye) Så i spanskklassen til Anne skulle de lage en piñata. Så hun var i en gruppe med tre personer og jeg sa jeg skulle hjelpe. Vi startet å lage "the mystery machine" fra Scooby doo (bilen), men etter rundt 7-8 timers arbeid sa Anne at den var for dårlig så vi måtte finne på en ny idee. Jeg sa vi burde ta nebbdyret Perry (Perry the platypus) fra Phineas og Ferb. Så vi gjorde det og jobbet ufattelig mange timer med det, spesielt siden 2 av gruppemedlemmene var syke! Etter uendelig mye riving og bretting og turer til butikken for å kjøpe mer "tissue paper" ble vi endelig ferdige, søndags kveld! Og her er resultatet:

Jeg var kjempe innstilt på at vi kom til å vinne i klassen dems, spesielt siden han ser så kul ut og vi hadde brukt sååå mye tid på han. Men på mandag så jeg den ene gruppa sin piñata og den var kjempe stor og så veldig bra ut, mistet alt håp om at vi kom til å vinne og ble utrolig trist, såå mange timer hadde vi brukt, og det var bortkasta! Grr...vi har tenkt til å brenne han opp når skolen er ferdig, eller kjøre over han.

Prøvde å bake boller på søndag og de ble faktisk ganske bra, i hvert fall mens de fortsatt var varme, men så ble de så tørre av en eller annen grunn? :( Jaja..

Vi hadde en tenniskamp i dag, jeg spilte en kamp singles og jeg vant (etter en "tie breaker" og alt). Så utrolig deilig å endelig få vunnet! :) Woho

Det er vel det for nå. I morgen så kjører vi til Kansas City, som ikke er i Kansas, men i Missouri for å se på en baseball kamp. Red Sox - Kansas Royals. På lørdag og søndag spilte red sox to kamper, og hver kamp varte i 5 timer, så vi får se hvor lang tid denne tar da...:P Uansett så blir det vel gøy å ha gjort og sett det :)

Ha en super uke :)

2 kommentarer

09.05.2012 kl.19:37

Åååhh, Perry var jo kjempefin. :-))

Elisabeth

13.05.2012 kl.11:52

Høres bra ut! :) Søt Perry..hehe..

Skriv en ny kommentar

Nathalie i USA (natusa)

Nathalie i USA (natusa)

17, Larvik

Jeg heter Nathalie og skal gå 2. klasse i USA, nærmere bestemt Lincoln, Nebraska. Jeg reiser med YFU :)

Kategorier

Arkiv

hits