Elektrisitet

I går var det offisielt en måned til siste skoledag. Sykt. 

I dag var det utrolig varmt ute (synes jeg) rundt 30 grader. I morgen skal det være rundt 15. Været forandrer seg veldig raskt her!

I kjemi i dag gjorde vi egentlig ingenting (vi har egentlig ikke gjort så mye i kjemi på denne skolen), vi brente noen flammer og sprutet forskjellige elementer inn og så noen forskjellige farger. Så lekte vi bittelitt med elektrisitet. Blant annet ved å stå i en søplekasse og holde på den greia du kanskje ser på bildet. Resultatet: statisk hår...

Da jeg var på ungdomsgruppen i dag hørte jeg at på East (gamle skolen min) hadde det vært "exchange students reckognition", anerkjennelse av utvekslingselever altså (måtte bruke tritrans til hjelp der) og de hadde visstnok nevnt meg og sagt at jeg hadde byttet skole og sånn. Jah :P

 

To av våre tennismøter har blitt kansellert...Liker ikke. Har ikke så mye mer å si? I morgen skal jeg og Anne se Titanic på kino (men ikke i 3d fordi hun ikke vil det) :)

Jeg får høre stort sett hver dag nå at jeg må bli og være her til neste år også, noe som så klart er kjempe hyggelig å høre! På en måte er det veldig fristende. På en annen måte så skal det bli bra å komme hjem. Jeg kan ikke helt bestemme meg for hva jeg føler mest så prøver bare å nyte tida nå. Vet jeg har sagt det flere ganger, men men.

Ha en super dag! :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nathalie i USA (natusa)

Nathalie i USA (natusa)

17, Larvik

Jeg heter Nathalie og skal gå 2. klasse i USA, nærmere bestemt Lincoln, Nebraska. Jeg reiser med YFU :)

Kategorier

Arkiv

hits