Prom 2012

Hei hei! Okei, da er jeg på plass igjen (med kun 31 dager til siste skoledag! Tiden går fort fort nå!) Lørdag, 21. april var det prom. Det skulle starte klokka 6 på Omaha air and space museum. Klokka 3 hadde jeg en frisørtime, frisøren var 40 minutter forsinka så ble veldig travelt (føler det blir feil ord, men grunnet mangel på et bedre ord får det holde :p)

Jeg dro til ei i klassen og skifta fort der og tok noen få bilder med 6-7 andre personer.


Andrea, Julianna, Jordyn, Heidi, meg, Kelsey

Så kjørte vi avsted til der det skulle være, dette stedet:


Vi kom dit og tok noen bilder (oppdaget på slutten av kvelden at alle bildene mine var elendige fordi jeg hadde ikke hatt blits på noen av de, er blits rett ord?) og snakka litt med alle. Noen gikk og så på alle flya der, jeg tenkte for meg selv at pappa hadde elsket stedet. Det var også en fly simulator der, så jeg og ei til bestemte oss for å prøve det. Vi var litt bekymra for hvordan det skulle gå med kjolene, og det å måtte ta på noen belter som gikk litt rart (øhm, skal ikke nevne mer) og om frisøren hadde brukt nok hårspray for vi gikk opp og ned og rundt og til alle kanter. Tror jeg og hun jeg tok den med var de eneste jentene som tok den? Men det var super morsomt!Før middag (Lincoln Christian har ikke dans på sin prom som andre skoler, så alt er litt annerledes) så ba vi bordbønn, men det var fortsatt 2 gutter fra klassen som tok fly-simulatoren og de hylte så vilt høyt så alle hørte de. *Lo!* Så spiste vi og etter det var det litt underholdning. Så tok vi noen flere bilder, blant annet bilde av junior-klassen:

Etter det så kjørte vi hjem til hun ene, skiftet fort til treningsklær for så å dra på post prom. Det var på et sted i Lincoln med en klatrevegg, volleyballbane, en svær fotballbane og litt av hvert. Jeg bestemte meg for å spille fotball (som i soccer) og etter rundt 15 minutter bestemte vi oss for at vi trengte nye lag. Så de sa at de trengte to kapteiner, og en gutt sto fram, men ingen andre. Så det var flere som sa: let's take the Norwegian girl, she's good! Jeg tenkte for meg selv, ehh...jeg er elendig, men ok? Vi bestemte oss for å ta jentene mot guttene og holdt på i 2 og en halv time!!! Steike jeg var sliten! Da det kun var 10 minutter igjen sa jeg, okei alle sammen, de som scorer det siste målet vinner. Og jentene gjorde det!!! Alt sammen var verdt det da! Fikk noe saftig blåmerke på leggen, var utrolig støl i dag (til og med i sidene ved magen, hvorfor det?) og det er en som har begynt å kalle meg "naughty Nathalie", kun fordi jeg bare prøvde å dytte litt ekstra (ville jo vinne!). På et tidspunkt under kampen satte jeg med ned der for ballen var ikke akkurat der og hun ene i klassen min sa til meg: du må være ordentlig sliten for du smiler ikke, og du smiler alltid! Haha :PFør vi dro annonserte de vinnere av "door prizes", det var ei som vant en tv, ei som vant et kjøleskap og masse sånt. Jeg vant en liten plakat og et nuvibe gavekort (smoothies :)) Så dro vi og skiftet til andre komfortable klær og dro til ei i klassen sitt hus for post post prom. Der hang vi, noen av oss gikk ut og lekte lommelykt sisten, men jeg og de 3 andre jeg var med var altfor flinke, vi gjemte oss i en åker av noe slag, lå helt flate og ingen fant oss, selv etter å ha syngi ut, liggi der i 1 time og folk som gikk rett forbi med store lommelykter. Da klokka ble 6 om morgen så dro vi hjem. Ei i klassen kjørte meg heldigvis hjem for jeg oppdaget at mens jeg hadde vært og lekt hadde Anne dratt. Kom meg nå hjem, fikk tatt ut alle greiene i håret (det var mange...) og la meg klokka 6.40. Satte også vekkerklokka på 12.30, for foreldrene hadde heldigvis sagt at vi ikke trengte å gå i kirken. 

Jeg våknet etterhvert, lei av å sove. Forbauset over at vekkerklokka ikke hadde ringt. Gikk for å se hva klokka var. Den var........................................6.03 om kvelden!!!! Jeg fikk litt av et sjokk!! Gikk ned og familien sa god morgen til meg og lo. Ehe....Da jeg la meg 5 og en halv time senere tok det en laaang stund før jeg fikk sovnet igjen!

Uansett, prom var bra, men synes det er rart å tenke på hvor mye folk går gjennom og hvor mye man betaler for 3 timer? Det er jo morsomt, men rart.

Nå er det tid for å legge seg, ha en super dag! :)


Meg og Anne

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nathalie i USA (natusa)

Nathalie i USA (natusa)

17, Larvik

Jeg heter Nathalie og skal gå 2. klasse i USA, nærmere bestemt Lincoln, Nebraska. Jeg reiser med YFU :)

Kategorier

Arkiv

hits