Tornado-varsel

Nå er nok en helg over og det er under 6 uker til siste skoledag! Det går fort, veldig fort. Merker jeg har ganske blanda følelser om det å dra hjem igjen. På en måte kan jeg virkelig ikke vente til å komme hjem til Norge, til familie og venner, til Roxy, til mat, til sjø og fjell. Men på den andre siden har jeg lyst til å bli.

I helga så var jeg med og så på min gamle vertssøsters volleyball turnering i Omaha. 4. klasse volleyball, er ikke så mye mer å si om det vel? Uansett så var det koselig. Britt (vertsmor i den andre familien) hadde sagt til Brody (3 åringen i den andre familien): guess who's coming today, Nathalie. Så sa Brody: our Matalie? (han kaller meg det ja). Så det var jo skjønt :) Hadde det bra, men da vi kjørte hjemover mot Lincoln så møtte vi på et forferdelig regnvær, aldri opplevd det så ille før, og det har vært masse tornadovarsler og sånn denna helga. Men jeg er ikke bekymra, det har ikke vært en tornado i Lincoln på 20 år eller noe, vi ligger visstnok på et perfekt sted for å unngå det. Men det blåser fælt ute nå. Gikk ute tidligere i kveld etter å ha sitti inne stort sett hele dagen (unntatt for å dra til kirken), tok på vinterjakka og hadde med ipoden og gikk og gikk, masse vind, mørkt og gikk meg bort. Men kom meg hjem etterhvert, fikk beskjed om at neste gang må jeg ta med mobilen. Ikke så dumt det gitt, men jeg er vel ikke den flinkeste til å huske den?

Ellers så vet jeg ikke hva mer jeg skal skrive? Det skal være et tennis-møte i morgen, hvis ikke det blir kansellert på grunn av regn da. Får håpe på det beste :)

Ha en fin fin uke alle sammen :)


bilde ut over en del av Lincoln fra det høyeste punktet på hele stedet, the capitol :)


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nathalie i USA (natusa)

Nathalie i USA (natusa)

17, Larvik

Jeg heter Nathalie og skal gå 2. klasse i USA, nærmere bestemt Lincoln, Nebraska. Jeg reiser med YFU :)

Kategorier

Arkiv

hits