Chicago, Minnesota og college visits

Nå er det lenge siden!  Så forrig uke var det påskeferie (første ferien vår siden juleferien...) og jeg og Anne bestemte oss plutselig for å dra til Chicago for en dag. Sara sa hun ville bli med, men noen timer før vi dro ombestemte hun seg. Uansett, mandags kveld (forrig mandag) kjørte vi til Omaha og jeg og Anne ble slipt av for å ta bussen til Chicago. Det er en 10 timer busstur hvis du lurte...:pHumøret var vel bra det :) Det var et bilde fra et stopp i Iowa klokka 3 om natta :p Ehe, vakkert.

Vi kom fram tidlig om morgen, spiste litt frokost og stilte oss i kø for å dra opp i Willis tower som er den høyeste bygningen i Nord-Amerika. VI tok heisen opp til 103 etasje!!!! Tok bilder og gikk ut på en "glass ledge", du ser hva det er her:

Vi tilbrakte hele dagen i Chicago, gikk veldig mye! Men det var gøy det :) Kunne vel egentlig sagt veldig mye mer om det, men ja...har en oppgave å skrive om Hemingway og sånt og prøver å få litt søvn så noen få bilder får holde :)


 Det var et bilde fra Minnesota, dit jeg og Anne fløy (flydde? norsken min er ikke på topp gitt) og møtte resten av familien

Anne skulle se på to colleger der, så ble med på det. Må si det virket veldig interessant! Matchende t-skjorter fra det ene colleget: Bethel :) Woo

Bilde fra påsken :)

Jeg spilte på mitt andre tennismøte i går, ett ord kan vel beskrive det: frustrerende! (eller veldig skuffende). Vet ikke hva som skjedde der gitt, men men får vel bare smøre seg med tålmodighet og humor antar jeg :)

Kommer litt mer beskrivende eller noe snart, men øhm det var vel noe? :) Ha en bra uke :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nathalie i USA (natusa)

Nathalie i USA (natusa)

17, Larvik

Jeg heter Nathalie og skal gå 2. klasse i USA, nærmere bestemt Lincoln, Nebraska. Jeg reiser med YFU :)

Kategorier

Arkiv

hits