State basketball

På mandag etter skolen var det tennis, det gikk vel helt ok. Det ser så enkelt ut, men tja...ikke så enkelt som det ser ut til? :P Får smøre meg med tålmodighet og ha det gøy :) Men jo, det jeg skulle si (eller skrive) var at etter tennis og en kjempe kjapp dusj, så kjørte vi i en time til et sted som heter Crete for guttane på skolen skulle spille basketball, "districts", de spilte om å komme videre til state. Temaet for kampen var "black out".


(Liz, meg og Anne (vertssøster, like gammel som meg :)))

Jeg tenkte at det er veldig kult å kunne være her på denne kampen (og generelt) og oppleve dette, stemningen det var (vi sto hele tiden, jeg var veldig gira). Veldig kult! Ganske vanskelig å tenke på hvor tunge noen dager jeg har hatt her har vært, nå når jeg tenker på det så virker det ikke lenger som om det har vært så ille. I går kveld så leste jeg en mail som lå lagret som kladd på hotmail, og utfra den så virka jeg veldig veldig nedfor. Men dagene går og jeg har det bra nå!

Laget vårt vant forresten (wohooooo!!!) og har kvalifisert seg til state, som er neste torsdag. I morgen er det state basketball for jentene, og hvis de vinner i morgen får vi fri på fredag for å se på de (mye som står på spill altså ;p)Mye som skjer, veldig mye. Masse lekser å tenke på (veldig mye, spesielt siden jeg er borte hele neste uke). Jeg brukte en time i kveld på å pugge tre Bibelvers utenat. De Bibelversa har egentlig bekymra meg mye. Som jeg sa en gang tidligere så føler jeg at jeg har en maks kapasitet på 20 ord, men nå i kveld måtte jeg plutselig pugge 3 Bibelvers med totalt 77 ord (med sånne rare tilfeldige ord og kjempe streng retting om man skriver et ord for lite eller forandrer bittebittebittelittegrann). Men etter 1 time med intens pugging så greide jeg det. Ganske (les veldig) fornøyd og letta, satser på at jeg greier det i morgen også :)

Og se hva Sue, vertsmor, lagde til meg i går:


et vinylklistremerke formet som en tennisball med navnet mitt og LC (for Lincoln Christian, skolen jeg går på nå)

Hvor utrolig kult og snilt er ikke det?! Hun sa at det gjorde det litt mer personlig, så nå har jeg det på døra! :)

Weee! Og til lørdag er det Hawaii! Yayay!!!!!!!!!!!!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nathalie i USA (natusa)

Nathalie i USA (natusa)

17, Larvik

Jeg heter Nathalie og skal gå 2. klasse i USA, nærmere bestemt Lincoln, Nebraska. Jeg reiser med YFU :)

Kategorier

Arkiv

hits