Minnesota helgetur :)

Vi hadde en halvskoledag på torsdag og fri på fredag så Sue (vertsmor), Anne (vertssøster), Sara (vertssøster) og jeg kjørte til Minnesota. Vi kjørte i 7 timer (gjennom snø og drittvær) og kom til slutt fram til huset til besteforeldrene som bor i Wilmar, Minnesota. 7 timer i bil kan gå ganske treigt unna, men så på en dvd (Click, bra den forresten), hørte på musikk og diverse. Åja, før jeg fortsetter: på torsdag var det en liten pep rally (som egentlig var rimelig elendig, men samma det) for basketball-lagene.

Nå kan jeg dra tilbake til der jeg var igjen. Vi kom fram i Minnesota ganske seint på kvelden, så vi la oss og neste morgen sto vi opp klokka 7 om morgen og klokka 8 begynte vi vår 2 timer lange kjøretur til Mall of America. Og hvis du lurte så fant jeg dette på wikipedia: Hvis en besøkende ved senteret skulle bruke 10 minutter i hver av butikkene ville det tatt tre dager og 14 timer å komme seg gjennom senteret.

Sånn hvis du lurte :))) Formålet med hele turen vår var å finne prom kjole (selv om skolen egentlig ikke har prom, men en junior/senior banquet..). Sara, som er vertssøster som går i 7. klasse, haaaater shopping og syntes alt var dritt og at ting måtte gå fort. Ikke så veldig lett å si til meg, ubesluttsom og glad i å prøve ting som jeg er (...), men etter overrasskende få kjoler kjøpte både Anne og jeg en kjole hver (etter stort press om at vi måtte forte oss). Så det ble en veldig kort tur dit (noe som var ganske skuffende etter totalt 18 timer i bil for å komme dit). Men tenkte hvor sprøtt er det ikke at jeg er her i Usa nå, kjører i bilen gjennom Iowa (som vi var i da) og lever her, går på skole her, hos en familie jeg ikke kjente i det hele tatt for 2 måneder siden.

Jeg fikk også møte besteforeldrene til mine vertssøsken og så på en 1. klassings basketballkamp (noe som kan få baseball til å se interessant ut, lol neida, bare tuller).

På vei tilbake så tok vi 3 "unger" "the starburst challenge" (og nei, det er ikke noe offisielt, bare noe vi fant på der, men det høres ganske fancy ut ;p). Å suge på en starburst helt til den forsvinner, en slags karamell med smak. TIl tross for et stort sug for å tygge gjennom så greide vi å få den til å forsvinne helt uten å tygge. Så utvidet vi utfordringen, alle 4 fargene på en gang i munnen uten å tygge. Vanskelig å puste, og både Sara og Anne gav opp etter mindre enn 1 minutt. Jeg sto igjen som "the starburst champion" ved å suge på de i hele 17 minutter helt til de forsvant.


oi så pent atte ;p:)

Testet også hvor mange animal crackers man kunne ha i munnen på en gang: (prøvde meg ikke på den gitt)


Hun greide syv og en halv før hun spytta halvparten ut i handa, det så jo kjempe delikat ut det.

Jentenes basketball-lag har forresten greid å kvalifisere seg til "state", og guttene spiller kvalifikasjonskamp i morgen, så da skal vi kjøre ut og se på det :)

På Mall of America prøvde jeg Johnny Rockets for første gang, schamker godt det :)


Er det noe rart man legger på seg i Usa? JajajaJeg og Anne :)

I dag så var jeg på Saras basketballkamper i 3 timer, jepp jepp. Men som Sue sa, det her er i hvert fall ikke noe du hadde gjort en vanlig søndagskveld i Norge.

Men jeg har det egentlig ganske bra nå, noe som er en veldig deilig følelse. Om 1 uke er jeg i/på (?) Hawaii og det blir suuuupert! Weeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Satser forresten på at kjolen jeg kjøpte fortsatt kommer til å passe i slutten av april når den skal bli brukt #=S

Ha en bra uke alle sammen :)

Åja, her er forresten et lite videoklipp (selv om du ikke ser noe) av en billek vi hadde. Vi skulle si hva vi hadde med oss på piknikk, og hver person sa hva de før hadde sagt og la på en ting for hver gang. Den ene gangen det var Sue sin tur ble hun så opptatt av å prøve å huske på alt at vi kjørte feil og kom hjem med en 30 minutter forsinkelse. Anne som sier lista, alle de veldig tilfeldige tingene er det jeg som sa (...:P)

I morgen starter tennis, det blir sikkert veldig interessant og morsomt :)!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nathalie i USA (natusa)

Nathalie i USA (natusa)

17, Larvik

Jeg heter Nathalie og skal gå 2. klasse i USA, nærmere bestemt Lincoln, Nebraska. Jeg reiser med YFU :)

Kategorier

Arkiv

hits