Bursdager og konferanse

På fredag så bestemte jeg meg plutselig for å være med på en konferanse som skulle starte senere samme kveld og vare hele lørdagen. Den het dare 2 share så det var bra det :) (sto opp klokka 7 lørdagsmorgen men, bra var det). Veldig veldig mange ungdommer! :)

I dag var bursdagen til Mike, han fylte 15 år. Og når man fyller 15 år i USA så kan man starte å øvelseskjøre, så i går kveld når vi så på tv sa de at de skulle ut å kjøre klokka 12, midnatt altså, så han kunne gjøre det med en gang på bursdagen. Jeg trodde de tulla, men de var seriøse, så jeg var våken til vi dro på en liten kjøretur, den første Mike hadde der han var sjåfør (alle andre hadde lagt seg, og Mike hadde lagt seg og ble vekt bare for det :P). Ikke dårlig, han er 2 og et halvt år yngre enn meg og har likevel kommet lengere når det gjelder kjøreerfaring. Litt rart å tenke på men :P

Mike fikk just dance 3 av meg til bursdagen så vi testet ut det :)

Familien har blitt kjent med min kjærlighet for kanelsnurrer og pannekaker så da de var ute og kjøpte donuts så de denne kanelsnurren og tenkte på meg. Så koselig! :)

Dave, vertsfar, hadde bursdag i går :)

Bildet ble tatt sånn klokka halv ni søndagsmorgen, før kirken klokka 9 (så ikke noe sove lenge i det hele tatt i helga)

Jeg og Anne prøvde på hver vår kjole bare på gøy, så valget av kjoler var ikke alvorlig. Og jeg har problemer med å holde øynene oppe jaaa..Snart er det mars, noe som betyr Hawaaaaaaii! Gleder meg vilt vilt vilt mye :)

Og vi har en kort skoleuke denne uka, så woho. I dag var forresten også Presidents day, noe som vanligvis betyr fri fra skolen, men det hadde visst ikke vi gitt :/

I matte i dag startet vi forresten med asymptoter, tenker bare flashback fra 1t i fjor...Jaja, det ordner seg vel etterhvert med matte til neste år.

4 kommentarer

ceciithewaitress

21.feb.2012 kl.09:54

Den kjolen du gadde der var skikkelig fin !!!!! :D

Håper du koser deg, nå holder jeg på med fult på lappen ;)

Kos deg der <3

Nathalie i USA (natusa)

22.feb.2012 kl.04:38

ceciithewaitress:

Hehe, tusen takk! :)

Jaa, dagene går fort nå. Oi oi, lykke til da! :)

Tusen tusen takk :) Du også!

Elisabeth G

27.feb.2012 kl.13:08

Den konferansen så bra ut, og kult bilde!

Høres ut som du har det bra der nede med alt som skjer, så det er bra det :)

Hvordan matte har du nå igjen, er det noe liknende realfagsmatte?

Nathalie i USA (natusa)

01.mar.2012 kl.05:20

Elisabeth G:

Ja, den var det! :) Og nå så har jeg en matte som heter algebra 2, som egentlig er mye repetisjon fra i fjor, men jaja. Får vel ta det som det kommer, jobbe mye med matte i sommer og privatist eksamen i r1 til høsten.

Håper alt går bra med deg og alt sånt :)

Skriv en ny kommentar

Nathalie i USA (natusa)

Nathalie i USA (natusa)

17, Larvik

Jeg heter Nathalie og skal gå 2. klasse i USA, nærmere bestemt Lincoln, Nebraska. Jeg reiser med YFU :)

Kategorier

Arkiv

hits