Fifa

I dag etter middag så spurte jeg om vi ikke skulle spille noe, så Mike sa: vi skal ikke spille Fifa da? Noe jeg syntes var kjempe bra at han spurte om, hyggelig at han på en måte ville det da :) Så etter å ha spilt noen kamper (tapte ikke mer enn 3-0, forbedring ;p), sa han at han hadde fått en melding på norsk eller noe av broren min (etter at de hadde blitt venner der eller noe, så de kunne spille mot hverandre (etter mitt ønske, for å bevise at ikke alle nordmenn suger i Fifa)) og han lurte på om jeg kunne oversette den. Han fant den ikke, men han sa han ville gjerne sende en melding til min bror, på norsk. Han lurte på hva "i love you" var på norsk, jeg sa det og sa at det kom til å virke veldig rart. Men jeg stavet det, men greide ikke bare å holde meg til det men la til "bondehue" på slutten. Så Alexander, beklager for at du har fått en melding der det står: jeg elsker deg bondehue. Ehm. :)

Kjøpte forresten en tennis rackert i dag! Så det blir kult når sesongen starter :) Må først lære meg å spille, men det går vel greit etterhvert. Er det vilje er det vei, har jeg hørt :)


Og....det er freeeedag! Woho! Men det betyr at vi har prøve i rare engelske ord som jeg ikke har fått pugget for denne uken...Men freeeeddag! 

2 kommentarer

Alexander

17.feb.2012 kl.11:22

Du må jo skrive at vi knuste han 7-0 i fifa da.. stakkar, fikk nesten litt vondt hvergang ballen gikk forbi keepern.. Hahahaha

Nathalie i USA (natusa)

19.feb.2012 kl.21:53

Alexander:

Hahaha, jaa. Så det gjorde var egentlig bare å bygge opp selvtillitten hans igjen så kanskje han tørr å spille mot dere en gang til :)

Skriv en ny kommentar

Nathalie i USA (natusa)

Nathalie i USA (natusa)

17, Larvik

Jeg heter Nathalie og skal gå 2. klasse i USA, nærmere bestemt Lincoln, Nebraska. Jeg reiser med YFU :)

Kategorier

Arkiv

hits