Noe av det rareste jeg har gjort!

Våknet opp i dag, 8 minutter før vekkerklokka ringte, og innså at det ikke kom til å være noen snødag. Noe skuffende må jeg si :( På skolen er det noe som heter "singing valentines", så man kan kjøpe det til noen da, og så er det en gruppe med folk fra skolen (en gruppe med jenter og en gruppe med gutter) som kommer og synger til deg. Hvis de synger til en gutt synger jentene, og omvendt. Så i lunsjen i dag så var det en som ble sunget til. Det var morsomt å se, men tenk så flaut det må være! Han stakkarsen som ble sunget til i dag hadde alle øynene på seg.

Rundt en time etter skolen i dag så var det tid for å dra tilbake igjen, skulle jobbe i "concession stands", for basketballkampene. Altså selge ting. Holdt på med det i 4 og en halv time før jeg endelig kom hjem igjen. Men jeg lærte meg hvordan jeg skulle håndtere popcorn maskinen og fikk brukt hoderegning en god del! Jeg fikk også smake min første pretzel, noensinne! En cinnamon pretzel, mhmm. Det var godt! Jeg og rektoren på barneskolen der gikk også inn blant publikum og gikk opp og ned og prøvde å selge pizza (det var masse pizza igjen :p), fikk jo solgt noe. 


Sue (vertsmor), meg, Anne (vertssøster) og Ashley (ei fra klassen, som jeg egentlig ikke har noen  klasser med)

Da jeg kom hjem så sa de at det var et familiemøte, og der fikk jeg høre om noe de (eller vi blir det vel) skal gjøre resten av måneden. De hadde skrivd navnene til alle i familien og alle trakk en lapp hver, som skal holdes hemmelig, så skal man prøve å være ekstra hyggelig og gjøre ting for den personen. Så skal vi avsløre på slutten av måneden hvem vi hadde. Så nå må jeg prøve å finne på ting jeg kan gjøre. Hmmm. Jeg fikk forresten Sara, vertssøster som går i 7. klasse. Etter vi hadde trekt lappen og sett på den sa de at så pleide de å spise papirlappen. Jeg tenkte "haha, yeah right", men de var seriøse. I hvert fall halvparten av de. Så da tenkte jeg "jaja, får vel gjøre det". Så jeg spiste opp hele papirlappen.....Uten noe å drikke. Veldig veldig sært, men okei? Da har jeg vel prøvd det :p!


(ikke heeelt likt bilde så det får vel være greit nok? :p)

Vi ungene fikk også en valentines gave (en dag tidlig fordi ei venninne av Sara skal spise her i morgen så) fra foreldrene, Dave og Sue. Jeg fikk et gavekort på núVibe, som er en smoothie sjappe og to Reese's peanut butter sjokolader. Så det var jo veldig koselig! Sue og Dave spurte meg om hva vi skal gjøre på 17. mai. Jeg vet ikke jeg? Noen forslag? Jeg har i hvert fall tenkt til å tegne det norske flagget i ansiktet mitt med ansiktsmaling og ha det på skolen og gå gjennom gangene og ropp hurra. Det kan jo bli interessant :p andre forslag?

Happy valentines day alle sammen! :) Det er forsåvidt 100 dager igjen til siste skoledag, det kommer til å gå fort så får vel bare prøve å gjøre det beste ut av det som er igjen nå!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nathalie i USA (natusa)

Nathalie i USA (natusa)

17, Larvik

Jeg heter Nathalie og skal gå 2. klasse i USA, nærmere bestemt Lincoln, Nebraska. Jeg reiser med YFU :)

Kategorier

Arkiv

hits