there's such a lot of world to see

Da er nok en helg over. Det er visstnok 70/80% sjanse for snø i natt, så jeg har et stort håp om en "snow day" snart. Jeg hadde ikke hatt noe imot fri fra skolen i morgen på grunn av snø. Hadde jo aldri fått sjansen til det i Norge så :) I går kveld klokka 22.20 så dro vi ut for å ake. Bakken var skikkelig isete og steinhard, så var ikke så mye aking, men vi dro til mcdonalds og kjøpte caramel hot chocolate og mcflurry :) Så var planen å dra å spille monopol eller noe, men fordi det er veldig veldig vanlig med curfew her, innetid, så ble det ikke noe av det #noe skuffet, men men. 

I dag så var jeg på en tennis time, det var jo gøy. Blir interessant å begynne på skolelaget når sesongen begynner, men sikkert veldig gøy! :) Liker veldig godt å kunne spise pannekaker til lunsj en søndagsmorgen/ettermiddag (etter kirke klokka 9, det er egentlig ganske tidlig det gitt...:p)

Whitney Houston døde i går?! :O Det var et sjokk å høre, og det at de andre "ungene" i huset her ikke hadde hørt om henne var også ganske sjokkerende! Så også "the vow" i dag. Den var bra den, liiitt skuffende slutt, men ja. Nå er det tid for å legge seg. Fikk høre på fredag at med Bibelversa så kommer vi til å ta de samme Bibelversene, men 3 doble mengden å huske. Lurer på hvordan i all verdens tid jeg skal greie det når jeg ikke greier det helt nå...Jeg kan sitere filmer og sangtekster, men Bibelvers? Vanskelig å få inn i hodet....Ha en bra uke folk! Det kommer til å bli en bra uke, eller så kan man gjøre det til en bra uke :)

Var forresten på et talentshow på East, gamle skolen, på torsdag. Det var gøy det! De fleste sang, men hun ene stakkars prøvde å synge Adell, veldig mislykket. Huff følte med henne :S

Åja, vet du hva mer jeg lærte i helga? En ting er at leveren veier 1,5 kg, men det var noe annet den lengste avstanden mellom to mcdonaldser i USA er 89 miles (142,4 km) og det er i Nebraska. Hvis du lurte

#med ønske om å se verden :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nathalie i USA (natusa)

Nathalie i USA (natusa)

17, Larvik

Jeg heter Nathalie og skal gå 2. klasse i USA, nærmere bestemt Lincoln, Nebraska. Jeg reiser med YFU :)

Kategorier

Arkiv

hits