Skjønt bursdagskort

Da var min fire dagers helg (og mandag også faktisk) over. Synes det er litt ironisk at de kalte fridagen vår i oktober for høstferie, men en firedagershelg (fri på torsdag og fredag) kalte de helg. Øh ja. Det var tilbake til skolen igjen, fikk tilbake prøver som ble tatt før helgen (og det gikk heldigvis bedre enn forventet).


Her er et postkort som jeg lagde i spansk, vi måtte tegne et sted vi var i sommer, så jeg tegnet Amsterdam. Det dyret i venstre hjørnet er en ku. Den ble veldig godt tatt i mot av folk som så postkortet mitt. Som du ser så har jeg fantastiske tegnekunnskaper, eh.....


der er jakka jeg kjøpte, sånn halvveis hvert fall. Kameraet startet å fungere igjen etter en tredagers streik.

Ei venninne av Britt og ungen hennes (venninne av Katie) kom innom her i dag og ga meg en sein bursdagsgave. Det hadde jeg aldri forventet!

Også hadde ungen lagd et kort til meg også, utrolig skjønt. Bare se:Skjønt skjønt :) Snart er det desember, rart. Jeg lurer på når jeg kommer til å få en annen familie, og ikke minst hvordan de er?

Det er kun Britt og Kelly i familien her som vet at jeg kommer til å bytte. Katie, på 9, sa i dag til meg når vi spilte wii'en: when you are here it's like having a sleep over every day for a year! Huff, lite vet hun om at jeg snart flytter...

3 kommentarer

Caroline

30.nov.2011 kl.21:24

Er det oss tre som står på den brua eller? haha :) Amsterdam-turen var så bra!

Og så skjønt bursdagskort

Nathalie

01.des.2011 kl.04:50

Haha, ja :P Jeg antar at siden du skjønte det sier det noe om mine utrolige tegnekunnskaper (hihi). Jaaa, det var supert!

Elisabeth G

03.des.2011 kl.11:00

For noen skjønne kort, ja! :) Og så flink du er til å tegne. Beundringsverdig. :D

Skriv en ny kommentar

Nathalie i USA (natusa)

Nathalie i USA (natusa)

17, Larvik

Jeg heter Nathalie og skal gå 2. klasse i USA, nærmere bestemt Lincoln, Nebraska. Jeg reiser med YFU :)

Kategorier

Arkiv

hits