Familie...

I dag så kom område-representanten min. Jeg hadde mye på hjertet og snakket en stund med han, før vi gikk og snakket med familien. Jeg skal bytte. Han spurte meg før vi gikk opp for å snakke med de om jeg ville være igjen mens han gjorde det eller bli med opp. Jeg tenkte at jaja, hadde jeg blitt igjen måtte jeg jo møtt de etterhvert uansett. Jeg satt stille i sofaen. Ikke noe bra følelse, ikke noe morsomt å si at man vil bytte. Mange ting jeg kunne sagt (hvorfor er et stort spørsmål), men det er strengt tatt ikke nødvendig å gå innpå.

Jeg syntes de tok det utrolig bra, jeg satt der, skammet meg vel egentlig. Men hva kan man gjøre. Område-representante sa blant annet at i det øyeblikket jeg kommer til å gå ut av døren så kommer hele dynamikken og stemningen mellom dere til å forandre seg. Det kommer til å bli kleint (awkward?). Og Britt sa at jeg tror faktisk ikke det kommer til å bli det. Jeg tenkte tilbake på en gang jeg hørte noen sa at det trenger ikke å være kleint, du bestemmer det selv. Og jeg tenkte vel at det skal jeg virkelig prøve å ikke la det være.

Hva som skjer videre er jeg litt redd for. Men i morgen skal område-representanten ringe distriktskontoret og de skal prøve å finne en ny familie til meg. De sa det kan ta opp til en måned, men vi får se. Men jeg hadde blitt veldig glad hvis du hadde bedt for meg. At jeg kommer til den rette familien nå. Det hadde vært supert.

Vil også si tusen takk for bursdagskortene som kom i dag fra Holland (bilde med web-kamera, suuper kvalitet). Det var veldig koselig å få! :)

I morgen har jeg 5 prøver eller noe, før vi har fri på torsdag og fredag (Thanksgiving, takk og pris. Jeg er veldig takknemlig for to fridager).

Vi får vel bare se hva som skjer videre, men jeg hadde satt stor pris på det hvis du hadde bedt litt for meg og at jeg kommer til den rette familien for meg.bilde fra lørdag, etter å ha gått 45 minutter i sykt kaldt vær (med altfor lite varme klær på :S). Welcome to Nebraska, the Cornhusker state.Nå får vi se hva som skjer videre? Men stay positive :)

5 kommentarer

Pappa

23.nov.2011 kl.07:25

Det ordner seg Nathalie. Bra at du har tatt beslutningen og ingenting å skamme seg for. Glad i deg. Pappa.

Charlotte i USA

23.nov.2011 kl.09:09

lykke til med bytting av familie :) håper du får byttet familie snart :)

Unni

23.nov.2011 kl.13:54

Hei Nathalie! Var på Blinken og traff mormor. Hun satt og solgte lodd. Fikk vite at du var utvekslings-student og at du har Blogg. Hun ga meg adressen, så nå har jeg orientert meg. Synd at du ikke har hatt det helt topp med familien du fikk, men det er flere enn deg som bytter. Er sikker på at det ordner seg, og ønsker deg masse lykke til under resten av oppholdet ditt "over there". Klem fra Unni (gamlelærer`n)

Nathalie i USA (natusa)

24.nov.2011 kl.05:23

Unni:

Åh så utrolig koselig Unni! Jeg sto og pusset tenna i stad og tenkte tilbake på 1. til 4. klasse, og når vi dro til deg og fikk boller og saft. Du var virkelig en super lærer! Og tusen takk skal du ha :)

Elisabeth G

03.des.2011 kl.11:04

Lykke til med bytting av familie. Skal be spesielt om at det ordner seg :)

Skriv en ny kommentar

Nathalie i USA (natusa)

Nathalie i USA (natusa)

17, Larvik

Jeg heter Nathalie og skal gå 2. klasse i USA, nærmere bestemt Lincoln, Nebraska. Jeg reiser med YFU :)

Kategorier

Arkiv

hits