Meeerkelig spørsmål og pai-klubb

Siden sist så har jeg lært American lit. læreren at Brandenburger Tor ikke er i Brandenburg i Tyskland, men Berlin. Begynt å drikke sjokolademelk hver dag på skolen. Brukt mange timer på lekser (oi, hva er nytt?). Vært på pai-klubb. Avtalt supre planer med Ida om sommeren. Hatt lite søvn. Vært i boblebad. Gått 45 minutter ute i bitende kulde og kald vind i en maisåker (?). Fått noen rare spørsmål (åjada!). Ja, ting skjer. I går overnattet jeg hos ei utvekslingsstudent fra Tyskland (hun er halvt amerikansk egentlig tror jeg), og vi sa i går at det er rart hvordan livet går videre uten deg hjemme. Det høres kanskje veldig egoisitskt ut, men det er rart. Ting skjer hjemme som jeg ikke er en del av, og ting skjer her som ikke dere får tatt del i (uansett hvem dere er :P), men det er ting som jeg kommer til å ta med videre. Som jeg kanskje ikke tenker så mye på her, når det er min nye hverdag, men som jeg tenker på når jeg kommer hjem..

I weight training på onsdag så fikk jeg prøve crush ball (ja, høres det ikke skummelt ut? :S). Der det er en svær (!) ball, og lag av varierende størrelser. Så er det om å gjøre å dytte ballen til "din" vegg, altså mål. Uvanlig? Haha.

I går var en super dag på skolen, det var pumpkin bars der :D Det er den beste kaken! Mhhhmmm (fantastisk, så når de først har den så er det jo bare å slå til med to stykker. En dag skal jeg spørre kantine damene om de har oppskriften, ikke tull en gang!)


Jeg nevnte at jeg hadde fått noen rare spørsmål? Ja....en dag før skolen satt jeg på (i?) biblioteket på skolen og gjorde lekser eller noe sånt. Så kommer det en fyr som gikk i kjemiklassen min i 5. time før (men så byttet jeg til kjemi i første time i stedet). Han spurte om han kunne spørre noen spørsmål om Norge. Det syntes jeg jo var veldig greit. Men spørsmåla var kanskje litt (les veldig) uforventede? Han spurte meg: hva er den lovlige alderen man kan gifte seg på, i Norge? jeg sa at det er 18, hvis man er under så trenger man tillatelse fra foreldre tror jeg. Så spurte han: har du noensinne vært gift? Jeg tenkte hva i all verden slags spørsmål er det, til meg som ikke en gang er 17 år. Jeg lo og svarte nei (med et spørsmålsuttrykk i ansiktet mitt). Han sa: det overrasker meg egentlig. Jeg spurte hvorfor det? Og han sa: nei, du virker som den type personen som kunne ha vært gift. Og det var visstnok ment på en god måte. Øhhhhhhh............okeei? LOL!

Dette var mitt forsøk på å ta et bilde fra kantina, uten at noen så jeg tok bildet. Resultet: eh...

På skolen er det flere forskjellige klubber, blant annet drama klubb, eco club, Pokemon klubb, nytt i år var Hogwarts klubb, flere andre, og pai klubb. De skulle møtes i går, så jeg tenkte: ey, gratis pai. Det prøver vi! :) Det var ute (det var visstnok første gang). Det hadde et slags Bush tema eller noe? (som i personen), og denne fyren gikk rundt og danset med skjelett-armene sine:


Litt flaut å spørre om å ta bilde, men etter at vi gjorde det var det mange andre som gjorde det samme. Oh, such a trendsetter (nei, lol!). Men det som var skuffende var at når jeg gikk ned dit, så sto jeg først og pratet med ei jente, og innen jeg skulle ta pai, så var det tomt :(

pai-klubb oppsett. Det var mange der før jeg tok bildet, men så gikk de tom for pai....

Fordi jeg nå skal spise (og gjøre lekser, tjohei) så fortsetter jeg heller i morgen :)

2 kommentarer

Elisabeth G

22.nov.2011 kl.16:24

For et morsomt spørsmål.. Ser det for meg, komisk :P

Madelen

22.nov.2011 kl.23:04

syns egentlig at det er litt rart at du lever i usa! ... :p du er heldig!!

Skriv en ny kommentar

Nathalie i USA (natusa)

Nathalie i USA (natusa)

16, Larvik

Jeg heter Nathalie og skal gå 2. klasse i USA, nærmere bestemt Lincoln, Nebraska. Jeg reiser med YFU :)

Kategorier

Arkiv

hits