Min karriere som svømmer

Startet og sluttet i dag. Den varte i ca. 20 minutter (kanskje 40 hvis man regner når vi bare hørte på treneren snakke). Da jeg kom dit så var jeg ganske positiv, var ikke så utroooolig mange jenter der (kanskje rundt 40?). Så før vi gikk i bassenget sa treneren hva oppvarmingen skulle være. Jeg skjønte ikke hva han sa, er ikke så veldig inni svømmeterminologien (er det det det heter?), men tenkte at jeg kommer jo til å se hva de andre gjør. Vi stilte oss inn på de radene (som jeg ikke husker hva heter, men du skjønner? de i bassenget) etter hvor mye vi hadde svømt. Jeg stilte meg på den enkleste og startet med oppvarmingen. Gittandeisann! Da jeg var halvveis ferdig med oppvarmingen følte jeg meg ut som en druknet hval, men greide vel å fullføre (tror jeg, kanskje jeg droppet to runder eller noe?). Så sa treneren hva vi skulle gjøre videre. Og jeg tenkte for meg selv at dette er bare latterlig. Jeg gikk opp og sa til treneren: Is it okay if i leave, all these girls are waaaaaaay better than me. Han sa: yeah i understand :) Og jeg kunne ikke annet enn å gå smilende ut derfra, for jeg visste jeg ikke var så veldig god, men makan til dårlig jeg visstnok skulle være da!

Jeg kan ikke annet enn å le, og tenke at nå vet jeg hvert fall at jeg ikke går glipp av så mye (unntatt å komme i ekstremt god form, som kanskje ikke hadde vært så dumt. Men jeg hadde jo ikke kommet på laget uansett da) og at skolen har veldig mange flinke svømmere og de skal jeg aldri undervurdere!

Kan i hvert fall si det var en opplevelse, og kan ikke annet enn å smile egentlig. Så dette var starten og slutten på min svømmekarriere. Men men, jeg prøvde. Haha! :P

(akk ja, meg og mine flotte ideer om å drite meg fullstendig ut ved å prøve på det. Jaja)

Vertssøster Katie skjønte ikke at jeg kunne være så dårlig for hun hadde jo sett at jeg kunne svømme greit tidligere i august. Men men, nå kan jeg si at jeg har prøvd det :P

4 kommentarer

Pappa

15.nov.2011 kl.10:02

Humor og pågangsmot. Det kommer du langt med. Og du har plenty av begge deler.

Var litt kjedelig at de bare hadde topplag der. Du greide deg fint med løping og det hadde du heller ikke gjort før. Vi synes det er kjempebra at du i hvert fall prøver nye ting. Det er vel det som er meningen med å være der: å oppleve nye ting!

Elisabeth G

15.nov.2011 kl.12:59

Du er tøff som prøver nye ting da hvertfall :)

Caroline

16.nov.2011 kl.19:58

He-he, må le av deg :)

Madelen

17.nov.2011 kl.08:50

Haahha, du er flink da, Nathalie :)

Skriv en ny kommentar

Nathalie i USA (natusa)

Nathalie i USA (natusa)

16, Larvik

Jeg heter Nathalie og skal gå 2. klasse i USA, nærmere bestemt Lincoln, Nebraska. Jeg reiser med YFU :)

Kategorier

Arkiv

hits