Dette er en overskrift

Nok en helg er over...Jeg prøver å bli ferdig med et essay i american litterature om The Great Gatsby. Visste du at forfatteren av den boka (F. Scott Fitzgerald) er forfatteren av boka bak filmen The curious case of Benjamin Button? Ikke det at jeg har sett filmen, men den så jo bra ut da :P

Interesting fact: Scientists think that a person is never more than 3 feet away from a spider at any given time!

Leste dette rett før jeg la meg og tenkte med en gang på den at man spiser så så mange edderkopper i søvne i året :S Fysjameg! Jeg haaaaater edderkopper, så skumle og ekle og ufyselige!

På fredag så hadde jeg for første gang på mine 3 måneder (og 10 dager) hatt noe i matte som ikke har vært repitisjon fra 1T. Kanskje på tide? Jaja, det går vel, på en eller annen måte.

Har også spilt dette spillet i dag:

På torsdag, tror jeg det var, så fant jeg svømmetreneren og sa at jeg vil prøve å komme med på laget. Han sa at det bare er å komme på mandag (i dag) og prøve. Det er kun ett lag: varsity (det er de beste), og det er plass til 28 jenter. Men at de lett kunne fylt opp et junior varsity lag og et reserve lag også. Tenkte bare at jaaaa...ser ikke ut som det blir noe svømming på meg da....Men men, skal nå prøve for å ha prøvd.

Jeg var i en bok-butikk på lørdag og så en lego adventskalender. Jeg spurte Katie om hun noensinne hadde hørt om en advents-kalender, og hun lurte på hva i all verdens tid det var for noe! Vurderte egentlig å lage min egen lille pakke-kalender, men så på det som litt tragisk å kjøpe det til meg selv, hihi.

Var forresten så vidt innom naboen i går (etter forespørsel fra vertssøster Katie) for å se på hva de hadde i garasjen:

Jeg gikk igjen når den begynte å bli skinna, for å ikke miste appetitten på lunsj...

I går kveld så lå jeg og så på the social network, min mening? En utrolig langvarig og kjedelig film! Ai ai ai, skjønte ikke helt meningen med den. Men how to lose a guy in 10 days (som jeg også så i går), hahaha! Akkurat nå ser jeg på denne filmen (og jeg digger den, til å komme i litt julestemning av!):Sliten, men får høre på min kjære vise far: Smil til verden, selv hvis du ikke føler for det. Gratulerer så mye med fardagen som var. Jeg er kjempe glad i deg og gleder meg stort til å kunne gi deg en god klem og dykke med deg og alt det der til våren/sommeren :)

(man vet man er i USA når frokosten din er 5 kanelsnurrer...wops)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nathalie i USA (natusa)

Nathalie i USA (natusa)

16, Larvik

Jeg heter Nathalie og skal gå 2. klasse i USA, nærmere bestemt Lincoln, Nebraska. Jeg reiser med YFU :)

Kategorier

Arkiv

hits