Code red

På torsdag da lunsjen nesten var ferdig på skolen blåste plutselig ei sikkerhetsdame der i fløyta si og sa at det var code red, og alle måtte gå til auditoriumet. Jeg fikk høre at code red betyr en inntrenger eller noe sånt i bygningen. Ganske spennende, selv om det var ei som sa det hadde vært det en gang på gamle-skolen hennes når det var en hund der (som ikke skulle være der så klart, men likevel). Etter å ha sittet 10 minutter i auditoriumet sa de at det var klarert. Så da var det bare å gå til klasserommene igjen. Og etter 15 minutter i klassen sa de over høytalerne at det kun hadde vært en øvelse. Det er vel egentlig bra det :) Men jeg tenkte, hvis det virkelig hadde vært en massaker eller noe, hvorfor tar man da alle folkene og samler de inn på et sted? Hmm..

(ikke tatt noen bilder, men hva gjør vel det når man har bildet av denne fantastiske hunden som er veldig savnet?)

På lørdag så tenkte jeg at jeg skulle ta en sykkeltur til kjøpesenteret (noe jeg endte opp med å egentlig ikke gjøre, men samma det). Jeg kan offisielt si at jeg har startet på julegavene :) Kelly hadde sagt at de skulle dra til Wahoo (et lite sted i Nebraska rundt 45 minutter unna?) og at jeg bare kunne fikse lunsj selv. Så jeg tenkte der jeg syklet at jeg skal ta en frokost meny på et sted som heter Village inn. Så der satt jeg og spiste pannekaker, vaffel, jordbær crepe og drakk appelsin juice, alene. Litt merkelig, men jeg koste meg jeg :P Det blåste vilt mye (til tider var jeg overbevist om at det hadde vært kjappere å gå enn å sykle) og var veldig sliten egentlig, men tenkte jeg skulle prøve en ny rute hjem som de ofte kjører. Men jeg og veier fungerer ikke helt sammen. Rota meg litt bort, og hvis jeg prøver å sykle samme rute igjen, så tror jeg fortsatt jeg kommer til å ha store problemer med å finne fram :P

I dag er det 200 dager igjen til siste skoledag! Og får avslutte med at man vet man er i USA når det å spise donuts til frokost er helt naturlig? En annen ting her som jeg synes er skikkelig rart er at bacon blir ikke stekt i panna, det blir tatt i micron (som så veldig mye annet). Ha en god uke :)

3 kommentarer

Ane

07.nov.2011 kl.05:05

Herlig blogg! Du skriver veldig bra :)
Stekes det faktisk bacon i mikroen i USA? Say whaat?
Ha en fin uke!

madelen

07.nov.2011 kl.16:54

høres ut som et fint liv i statene! :) saknar dig her hjemme!

Nathalie

08.nov.2011 kl.04:28

Ane: så utrolig koselig å høre! Ja, bacon i mikroen her er visstnok normalt. Merkelig greier...

Madelen: eg saknar dig også, masse. Du er en ordentlig bra jente! :)

Skriv en ny kommentar

Nathalie i USA (natusa)

Nathalie i USA (natusa)

16, Larvik

Jeg heter Nathalie og skal gå 2. klasse i USA, nærmere bestemt Lincoln, Nebraska. Jeg reiser med YFU :)

Kategorier

Arkiv

hits